2014-12-31 Woodstock firar nyår i Värmland igen

Som traditionen bjöd så firade Woodstock, Kevin, Delling, Axel och husse nyår i Värmland även detta år. Husse har försökt kurera en stygg förkylning under helgerna så det har inte blivit så mycket hund och jakt. Han fick erkänna sig slagen på nyårsaftonens morgon under hundrastningen och bäddade ner sig på gårdshusloftet och sussade igen med vovvarna på golvet.
Vaknade klockan nio av att någon jubelidiot fyrade av en fyrverkeritårta 10 m från sovrumsfönstret. Kevin som är extremt raketrädd for in i tvättstugan, rev ur all tvätt för att försöka bädda ner sig, Woodstock (som inte tidigare visat tecken på rädsla) for som en skållad råtta in under sängen och Delling (7 mån) tog ett jättehopp rätt upp i sängen på husses mage. D var klart störd men ändå rätt cool. Värre var det med en av drevhundarna, en tax på 7 månader som satt i sin bilbur 5-6 m från fyrverkeriet. Stackaren ville aldrig sluta skaka. Kan ju säga att pyromanen inte gjorde sig poppis bland övriga deltagare.
Under nyårsaftonskvällen brydde sig D inte ett dugg om att det small lite här och där, men då var det husse som bestämde avståndet till smällandet, inte en dreten sketunge på 65 år.... Han gjorde bort sig rejält, men det hjälper ju inte de hundar som blev skrämda. K och W ville INTE gå kvällspromenaden......

Inga kommentarer: